Palais Rossini 2

Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Nice
vanaf457


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence Le Palais Rossini bevindt zich in voor Nice typerend oud pand uit de jaren 30. Het telt 5 verdiepingen en een 25-tal appartementen. Er is een receptie, lift, ontbijtruimte en klein parkeerterrein (tegen betaling; beperkte beschikbaarheid).
Alle hoogtepunten van Nice zijn binnen loopafstand. De beroemde boulevard La Promenade des Anglais en het uitgestrekte kiezelstrand op ca. 800m; het tramstation Jean-Médecin en de Place Masséna beide op 1,2 km; het treinstation Nice-Ville ligt op ca. 5 loopminuten en de luchthaven Nice Côte d'Azur op ca. 6 km. Nice is een cosmopolitische stad en gezellige badplaats waar je heerlijk kunt winkelen, eten, relaxen en uitgaan.

De résidence biedt een uitnodigende vakantiestek of prima werkplek in een fantastische stad.
Nice kent leuke winkelpromenades, een prachtige boulevard, mooie stadsparken, verschillende markten en vele musea en historische gebouwen zoals het hoger gelegen Château en het vermaarde Hôtel Negresco. In de steegjes van Vieux-Nice is het gezellig slenteren.
Nice biedt ook een ideaal uitgangspunt om alle hoogtepunten van de Côte d’Azur en de Provence te ontdekken. Het mondaine Cannes, parfumstad Grasse, vorstelijk Monte-Carlo en het bruisende Saint-Tropez bieden allemaal leuke bestemmingen voor uitstapjes. Ook behoren dagtochten langs de panoramische Corniche, naar de mooie rode rotsen van de het Estérel -kustgebergte of naar de diepe uitgesleten Gorges-du-Verdon tot de mogelijkheden.


close