Résidence Le Bailli 4/6p

Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Rayol-Canadel-Sur-Mer
vanaf764


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence Le Bailli is een stijlvol en verzorgd appartementengebouw, gelegen aan de Corniche des Maures, één van de mooiste baaien van de Côte d’Azur. De résidence, die wordt omgeven door een zeer fraaie subtropische tuin, ligt direct aan een idyllisch openbaar strandje.

De receptie bevindt zich in het op 250 m afstand gelegen Hotel les Terrasses du Bailli. Hier bevindt zich ook het zwembad.

Le Rayol-Canadel-sur-Mer ligt aan de fraaie kustweg in het zuiden van het groene departement de Var, waar het contrast tussen het groen van de pijnbomen en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee het mooist is. Op 17 km afstand van Résidence Le Bailli ligt het sfeervolle, pittoreske bloemendorp Bormes-les-Mimosas, dat bekend staat als een van de mooiste plaatsen in de Var. Vanuit het authentieke havenplaatsje Le Lavandou, dat op 12 km afstand ligt, stapt u op veerboot naar de paradijselijke eilanden Île de Porquerolles en Île de Port-Cros. En natuurlijk is een verblijf aan de Côte d’Azur niet compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan de mondaine badplaats Saint-Tropez.


close