Bungalow.Net-

Villeneuve Serre Chevalier Aquisana 2pC6

Frankrijk provence-alpes-cote-d-azur Serre Chevalier

  • 6
  • 1
Villeneuve Serre Chevalier Aquisana 2pC6

    Twee-stijl resort, Villeneuve la Salle of Serre Chevalier 1400 ligt in het midden van de Guisane Vallei. U ontdekt een kant met een traditionele charme (het oudste deel) met typische huizen en chalets zoals in de traditionele dorpen, vergelijkbaar met het beeld van de Aquisana Residence. U wordt ook verleid door het meest moderne deel van het resort uit de zuidelijke Alpen met zijn moderne architectuurwoningen. Serre Chevalier ligt in de buurt van het Ecrins National Park, waar u kunt skiën en wandelen in het bos van lariksbomen.

    De residentie Aquisana Odalys is gelegen in een rustige woonwijk, net buiten het dorp Villeneuve. De toegang tot de pistes is 500 meter verderop (gondel Portillas), pendeldiensten beschikbaar vanaf de residentie. Op 800 meter afstand zijn de voorzieningen in de buurt van Long Pré, waar alle activiteiten worden verzameld (skischool).

    Tot uw beschikking: verwarmd halfbedekt zwembad, fitnessruimte, hamam (tegen extra kosten), wasserette, gratis parkeerterrein en overdekte parkeerplaats tegen extra vergoeding (beperkte plaatsen). Gratis pendeldiensten naar het centrum van het resort en naar de skipistes.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Serre Chevalier

    WeatherAPI.com