Pra Sainte Marie 3

Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Vars
vanaf500


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence Pra Sainte-Marie ligt mooi en gunstig in de wijk Sainte-Marie, tegenover de Olympische piste en vlakbij de cabinelift. Er is een receptie met biljard, een gratis overdekt zwembad, een hammam en een fitnessruimte. De résidence beschikt verder over liften, ski-opbergkasten, een was-en droogruimte en parkeergarage (tegen betaling; er is een gratis onoverdekte parkeerplaats voor de résidence).

In de Zuid-Franse Alpen, op een hoogte van 1600 meter ligt Vars. Vier dorpen, (Saint-Marcellin, Sainte-Marie, Sainte-Catherine en Les Claux) vormen de gemeente Vars. Behalve Les Claux zijn de andere dorpen 'echte' traditionele bergdorpen.
Résidence Pra Sainte-Marie in het gelijknamige dorp is een aangenaam vakantieadres voor een ontspannen wintersport- of actieve zomervakantie. In de winter is er een gratis pendelbus naar het 6 km verderop gelegen Les Claux.
Vooral families zijn hier in de winter aan het juiste adres. De résidence ligt gunstig aan de voet van de Olympische piste en vlakbij de cabinelift. Deze ontsluit het skidomein La Forêt Blanche dat bestaat uit ca. 185 km aan pistes tussen Vars en Risoul. De eerste winkels bevinden zich op ca. 10 minuten loopafstand van de résidence.

Ook in de zomer bruist het hier van de sportieve bergactiviteiten; er zijn o.a. vele wandel- en mountainbike-routes. Vars ligt in de zonnige Zuidelijke Alpen: geniet in de warme bergzon van prachtige vergezichten op diverse terrasjes.


close