Belvilla-

Casa Blu

Italië campanie Palinuro

  • 6
  • 2
Casa Blu

    Casa Blu ligt in een residence met verschillende appartementen op een heuvel met olijfbomen en slechts 1,5 km van het prachtige strand Arco Naturale. Het is een ideale uitvalsbasis om de Cilento en de omgeving van Palinuro te ontdekken.

    In de residence is een verlichte tennisbaan, een voetbal veld, een jeu de boules baan, een tafeltennistafel en er zijn mogelijkheden om te leren boogschieten.

    Het zwembad ligt op 250 meter afstand van het vakantiehuis. Het vakantie huis is eenvoudig ingericht en er is een terras waar u heerlijk buiten kunt dineren.

    De residence is dichtbij zee waar van alles te beleven is. De kust is spectaculair met mooie stranden, ongerepte baaien en kliffen. Er zijn vele grotten die u kunt bezoeken waaronder Grotta Azzurra, het symbool van Capo Palingra. De grot is vernoemd naar de verschillende blauwe kleuren van het water. andere grotten zijn Grotta delle Ossa, Grotta dei Monaci, Cala Fetente, Grotta del Sangue en Grotta d’Argento. U kunt een bootexcursie maken of duiken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Palinuro

    WeatherAPI.com