Zeer goedBelvilla8

Casa Bella

Italië campanie Palinuro

  • 3
  • 1
Casa Bella

    Casa Bella maakt deel uit van een resort met meerdere appartementen en staat op een door olijfbomen omringde heuvel op slechts 2,1 km van het schitterende strand Arco Naturale. Het is een ideale uitvalsbasis om Cilento en de omgeving van Palinuro te ontdekken.

    De accommodatie biedt een verlichte tennisbaan, een voetbalveld, een bowlingbaan, een pingpongtafel, evenals de mogelijkheid om boogschietlessen te nemen.

    Het zwembad ligt op 850 m van het vakantiehuis. Het huis is eenvoudig ingericht en beschikt over een terras waar u heerlijk buiten kunt dineren.

    Het resort ligt dicht bij de zee, waar u elke activiteit kunt beoefenen. De kust is werkelijk spectaculair, met zijn prachtige stranden, ongerepte baaien en kliffen. U kunt er vele grotten bezoeken, zoals de Grotta Azzurra, het symbool van Capo Palingra. De grot dankt zijn naam aan de verschillende blauwtinten van het water. Onder de andere grotten vinden we Grotta delle Ossa, Grotta dei Monaci, Cala Fetente, Grotta del Sangue en Grotta d'Argento. U kunt een boottocht maken of duiken.

    Animatie en miniclub van 19/6 t/m 12/9


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Palinuro

    WeatherAPI.com