Zeer goedBelvilla8.6

Holiday Resort Club Village & Hotel Spiaggia Romea

Italië emilia-romagna Lido delle Nazioni

  • 4
  • 1
Holiday Resort Club Village & Hotel Spiaggia Romea

    Midden in een natuurpark in de Po-delta ligt dit nieuwe vakantiedorp. De faciliteit is gebouwd op een parkachtig terrein van 70.000 vierkante meter met speciale aandacht voor het milieu, dat wil zeggen volgens de nieuwste bouwrichtlijnen en isolatiesystemen. De nabijheid van de zee met zandstrand en het Lago delle Nazioni met Grönstrand is ideaal voor alle waterliefhebbers en zonaanbidders. Binnen het complex is er een zwembad, een zwemgedeelte en een kinderbad. Ligstoelen en parasols staan tot uw beschikking bij de zwembaden, evenals op de zandstranden, die bereikbaar zijn via een dennenbos. U vindt er een breed scala aan entertainment: ga de dansvloer op in de openluchtdisco of neem deel aan een evenement in het eigen amfitheater. Overdag is er ook animatie voor volwassenen. voor kinderen is er naast het zwembad een speeltuin, een speelkamer en de miniclub. Soms worden er tegen betaling kinderzwemcursussen aangeboden. de À zorgt voor het fysieke welzijn; la carte restaurant ter plaatse. 's Avonds wordt hier ook pizza geserveerd en kunt u een diner bestellen om mee naar huis te nemen. In de minimarkt kun je dagelijkse benodigdheden kopen. De populaire badplaats Lido delle Nazioni is een van de Lidi di Comacchio, de zeven badplaatsen die de stranden ten noorden en ten zuiden van de stad Comacchio vormen. In het zuiden grenst de Lidi di Comacchio aan een prachtig natuurgebied, in het noorden aan de Po di Volano. Het stadje Lido delle Nazioni heeft een kunstmatig zout meer dat populair is voor watersporten en waar veel vissen en watervogels leven.

    Details: Energiekosten op basis van verbruik, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, WiFi Eigen hondenstrand met speciale ligstoelen voor honden aan het meer Trainingsterrein voor honden met dagelijks 6 uur hondentraining Rondleidingen voor vogels kijken binnen het complex

    Activiteiten in de omgeving: In de manege recht tegenover het vakantiedorp worden activiteiten en cursussen aangeboden, waarvoor u kortingen krijgt.

    Mobiliteit: niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lido delle Nazioni

    WeatherAPI.com