Geen gegevensBelvilla

Casa Uva

Italië emilia-romagna Monte Colombo

  • 7
  • 3
Casa Uva

    Appartement in een agriturismo in de heuvels met zwembad en uitzicht op wijngaarden en olijfbomen. In deze geheel gerenoveerde boerderij wordt onder andere wijn, olie, en honing geproduceerd.
    Dit appartement is in een rustieke, antieke stijl ingericht en heeft een schitterend terras waar je heerlijk kunt barbequeen.

    Voor het huis bevindt zich een gazon met parasol waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het grote zwembad van natuursteen is geheel omgeven door de natuur. Op de comfortabele ligbedjes kan men hier genieten van de rust en de zon.

    Het strand en de zee is binnen 20 minuten te bereiken. Andere leuke uitstapjes in de nabije omgeving zijn Montegridolfo, Montefiore Conca en Mondaino of het ministaatje San Marino en provincie hoofdstad Rimini met zijn historisch centrum. Voor de kinderen zijn er vele pret- en themaparken aan de kust.

    Het kan occasioneel voorkomen dat er feesten worden georganiseerd aan het zwembad en in de tuin. U bent van harte welkom om mee te feesten! Om 23.00 is het altijd weer rustig. Het huis grenst meteen aan een doorgaande weg, hierdoor kan het mogelijk zijn dat u wat verkeer hoort.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Monte Colombo

    WeatherAPI.com