UitstekendBelvilla9

Santa Maria Maddalena

Italië emilia-romagna Varignana-Palesio

  • 10
  • 5
Santa Maria Maddalena

    Deze historische villa kijkt uit over de wijngaarden, vanaf de top van de heuvel. Met een bubbelbad, een sauna, een infinity pool, een fitnessruimte en een Turks stoombad (allen voor gemeenschappelijk gebruik) kun je hier heerlijk tot rust komen. Tegen een toeslag kun je ook de spa betreden, waar je kunt genieten van o.a. wellnessbehandelingen, massages, sportvelden en squash- en paddlebanen. Zeer geschikt voor vakanties met familie of vrienden.

    De omgeving met volop wijngaarden leent zich uitstekend voor wandeltochten. Bovendien kun je gebruikmaken van de beschikbare fietsen om de regio te ontdekken op 2 wielen.

    De buitenkant wordt gekenmerkt door de middeleeuwse kapel, die na restauratie is omgetoverd tot een elegante woonruimte. De kamers zijn voorzien van airconditioning en een magisch uitzicht op het landschap. De volledig omheinde tuin garandeert veiligheid en privacy en het overloopzwembad met bubbelbad vormt de kers op de taart. Fruit, seizoensgroenten en verse sapjes, afkomstig van de eigen boerderij, zijn beschikbaar bij aankomst, evenals lokale wijnen, water en een welkomstdrankje. Ontbijtbuffet in het nabijgelegen resort, dagelijkse schoonmaak, dagelijks nieuwe zwembadhanddoeken, 3 uur gratis toegang tot de spa (na reservering) en onbeperkte toegang tot de golfbaan zitten bij de prijs inbegrepen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Varignana-Palesio

    WeatherAPI.com