UitstekendBelvilla9.2

Casa Marilena

Italië emilia-romagna Verucchio

  • 4
  • 2
Casa Marilena

    Vakantiehuis op een panoramische locatie op de glooiende heuvels van Rimini. De woning heeft de voorkeur voor wie contact zoekt met natuur, cultuur en winkelen. Het is geschikt voor stellen, gezinnen en ouderen die van natuur en ontspanning houden. Geniet van het uitzicht op zee en het schouwspel van de opkomende zon uit de zee in de privétuin!

    Verucchio, gelegen op een paar km van Rimini en zijn clubs en het sociale leven, op een paar km van Valmarecchia, waar u de prachtige middeleeuwse kastelen, voedselfestivals, ambachtelijke markten kunt bewonderen, ligt ook heel dicht bij San Marino, een ideale plek om te winkelen.

    Het huis is gelegen in een zeer rustige omgeving en is omgeven door een thematische en omheinde tuin met mediterraan struikgewas en geparfumeerde essences. In de winter is er centrale vloerverwarming en een handdoekdroger in de badkamer. Parkeergelegenheid vindt u overvloedig op afgesloten weg.

    De eigenaren kunnen aanvullende informatie geven over waar te eten, plezier te hebben en wat te bezoeken en hebben maar één doel: hun gasten zich echt thuis laten voelen!

    De eigenaar heeft 3 hele lieve en aanhankelijke kleine honden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Verucchio

    WeatherAPI.com