UitstekendBelvilla9

Residence Sant'Anna Pietra Ligure - B6 / B6 Cl Cla

Italië ligurie Pietra Ligure

  • 6
  • 1
Residence Sant'Anna Pietra Ligure - B6 / B6 Cl Cla

    Het prachtige panoramische uitzicht over de Ligurische Zee laat u het dagelijkse leven vergeten. Geniet van een onbezorgde vakantie in de tussenwoning, het balkon van uw appartement staat garant voor een spectaculair uitzicht op elk moment van de dag. Geniet van het geweldige uitzicht terwijl u een paar baantjes trekt in het zwembad of ontspan in uw ligstoel. Het centrum van Pietra Ligure met restaurants en pizzeria's ligt op slechts 600 m afstand, u kunt er langs een pad langs de helling wandelen. Ondanks veel toeristen heeft de plaats zijn originaliteit behouden en betovert het zijn gasten. Geniet van de gezellige sfeer met een glas wijn of maak een wandeling langs de strandpromenade, die heel dichtbij is.

    Details: Van 14.05.-25.06. en 31.08.-01.10.: 1 ligstoel + 2 ligstoelen per appartement inbegrepen in de huurprijs en 2 x dagelijks gratis pendelbus van het strand naar het resort. WiFi

    Activiteiten in de omgeving: Aan de Ligurische Zeekust tussen Savona en Imperia. De naam is afgeleid van de rots waarop in de middeleeuwen het kasteel "Castrum Petrae" werd gebouwd als Byzantijns bolwerk tegen de Longobarden. De met palmen omzoomde boulevard en badplaatsen worden jaarlijks door veel toeristen bezocht. Vooral de oude stad is de moeite waard. Bezoek prachtige palazzi uit de middeleeuwen en de 18e eeuw, evenals de parochiekerk van San Nicoló di Bari uit de 18e eeuw met twee klokkentorens en talrijke kunstwerken en het marktplein voor de kerk.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pietra Ligure

    WeatherAPI.com