UitstekendBelvilla9.2

Amarena

Italië marche Apecchio

  • 6
  • 3
Amarena

    Deze landelijke agriturismo met zwembad en jacuzzi ligt op 880 meter hoogte boven zeeniveau in de de Apennijnen dichtbij de Monte Nerone en Catria. Er zijn in totaal 6 appartementen met een rustieke en landelijke inrichting. Vanuit de woonkeuken van appartement Amarena heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Het zwembad kan in het voorjaar en najaar overdekt worden dus het is ook ideaal om in mei en september een duik in het zwembad te nemen. Vanwege de ligging is de temperatuur zeer aangenaam in de warme zomermaanden.

    Er is een gemeenschappelijke barbecue om vlees en groente te grillen en op het terras kunt u heerlijk genieten van het diner met een glas locale wijn.

    In de agriturismo zijn mountainbikes voor de gasten aanwezig. Het gebied is uitermate geschikt en er zijn veel onverharde wegen voor een avontuurlijke fietstocht.

    De omgeving bestaat uit bossen, weilanden en bergen. Vanuit de agriturismo kunt u verschillende steden bezoeken waaronder Urbino, Gubbio en Città di Castello, maar ook een dagje zee behoort tot de mogelijkheden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Apecchio

    WeatherAPI.com