Belvilla-

Residence Mare Trilo Fronte Mare 1p

Italië marche San Tommaso Tre Archi, Fermo

  • 4
  • 2
Residence Mare Trilo Fronte Mare 1p

    Dit ruime appartement met eigen ingang is gelegen in een residentie aan zee. Er is een gemeenschappelijk zwembad en het verblijf is ideaal voor zonvakanties met het gezin.

    Spendeer je dagen luierend op het strand aan zee of geniet van een wandeling door het centrum van het toeristische dorp. Op loopafstand van de accommodatie vind je typisch Italiaanse restaurants en een supermarkt voor de dagelijkse benodigdheden.

    Het appartement heeft ruime kamers en een balkon met uitzicht op de helderblauwe Adriatische Zee. Neem even de tijd voor een goede kop koffie terwijl je de frisse ochtendlucht inademt; beter kan de dag niet beginnen. Er is een kinderspeelplaats met glijbanen en schommels, een tafeltennis- en voetbaltafel, een zwembad met solarium (gebruik van badmuts is verplicht), een voetbal-, basketbal- en volleybalveld en een RistoBar met afhaalservice. De receptie is dagelijks geopend van 08:00 tot 24:00 en er is nachtbewaking van 24:00 tot 06:00. Bovendien is er animatie voor de kinderen, een oppasservice voor honden (op aanvrag) en fietsverhuur beschikbaar.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor San Tommaso Tre Archi, Fermo

    WeatherAPI.com