Odalys Résidence-Club Porto Corallo

Italië, Sardinië, Cagliari
vanaf 0


Omschrijving

Porto Corallo (Villaputzu) is een kleine hoek van het paradijs , in de provincie Cagliari aan de oostkust van Sardinie, halverwege de havens van Cagliari en Arbatax op 70km. De appartementen omringd door begroeiing grenzen aan de zeelijn. Het fijne zandstrand van Sa Tramatsu ligt slechts 300m van de residentie, de kleine inhammen liggen slechts 50-100m verderop, eenvoudig te bereiken dus.

Attracties bij de residentie;
- winkelcentrum met bar, restaurants, pizzeria, kranten,ambachtelijke winkels, supermarkten met gebraden vlees en een slagers hoek
- snack-bar op het strand
- gratis parkeren
- Thalassotherapy centrum met sauna, Turks bad, massage en ruimte voor gewichtsheffen te betalen op locatie, open van half mei to half september
- wasserette bij de receptie te betalen op locatie
- toegang tegen extra vergoeding tot het zwembad van het resort 50-500m van de appartementen, open van half mei tot eind september, gratis ligstoelen en parasols-alleen bij het zwembad

De accommodatie in deze residentie, met het zandstrand van Sa Tramatsu op slechts 300 meter afstand, ligt op een groene heuvel en bestaat uit een reeks kleine boerderijen die vakantieverhuur bieden, variërend van het studio appartement voor 2 personen tot maisonettes voor 6 personen. De studio's en appartementen zijn volledig uitgerust met een kitchenette, douche en toilet. Accommodatie op de begane grond heeft een veranda en tuin en die op de eerste verdieping hebben een groot terras en een balkon. De maisonettes voor 6 personen zijn smaakvol ingericht en bevinden zich op een verdieping, met een veranda of tuin. Ze hebben uitzicht op zee en hebben een satelliet-tv en een wasmachine. De accommodatie 'confort' heeft ook airconditioning.

Tot uw beschikking: Gratis parkeerplaats, Toegang tot het zwembad van het resort, Speeltuin op het strand, Strandpakket - inbegrepen in de "Carte Club" (1 parasol, 2 ligstoelen, gebruik van pedalen en kano's - van 13/05 tot 03/06 en na 16/09). Winkelcentrum met bar, restaurants, pizzeria, krantenwinkel, ambachtswinkels, supermarkt met slagers.

De prijs is inclusief:
- Huisvesting
- gratis parkeren

Denk er eens over:
- Borg (contant ter plaatse te betalen). De borg zal worden terugbetaald na inventaris op de dag van vertrek.
- Toeristenbelasting ter plaatse te betalen. Toeristenbelasting wordt op dit moment niet door de gemeente meegedeeld. Dit gebrek aan informatie lijkt misschien onprofessioneel, maar het is een administratief probleem dat buiten onze competentie valt.
- Kleine huisdieren toegestaan (met supplement). * Met vaccinatiekaart vereist. De dieren moeten aangelijnd worden gehouden in de leefruimte van de residentie.
- Vaste consumptiesnelheid van water, gas en elektriciteit. Betalen / persoon / week.

Handige informatie:
- Identiteitskaart vereist (ook voor baby's) of geldig paspoort.
- Vergeet niet om voor vertrek het socialezekerheidsformulier E111 mee te brengen dat uw sociale dekking in het buitenland biedt.
- Essentiële auto: Sardinië heeft geen efficiënt openbaar vervoer.

Aanvullende informatie:
Op het strand:
- Verhuur van ligstoelen en parasols
- Verhuur van zodiacs, laser, topkat, excursies op zee, kanoën, jetski, windsurfschool
- Strandarrangement: 40 € / week (inclusief 1 parasol, 2 ligbedden gratis toegang tot waterfietsen, kano van 15/05 tot 10/06/18 en van 10/09/18)

Let op:
- De kwetsbaarheid van het Italiaanse energiesysteem is een realiteit op Sardinië. De EDF-normen zijn slechts 300 megawatt. Het is daarom niet mogelijk om twee apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Italië is niet uitgerust met kerncentrales, het risico op stroomuitval of "black-out", gedeeltelijk in verband met klimaatwarmte, kan u ongemak opleveren. Er is geen glasvezel op Sardinië, internet is traag en wordt geconditioneerd door het weer dat soms de lijnen verstoort.
Wij willen u op de hoogte stellen van deze mogelijke ongemakken die buiten onze macht liggen.

Houd er rekening mee dat alle aanvullende services zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld als informatief en van algemene aard. We zijn niet verantwoordelijk als dergelijke wijzigingen optreden.


close