Belvilla-

La Casa Di Agnese

Italië sardinie Palau

  • 6
  • 3
La Casa Di Agnese

    Op slechts 200 m van de zee bevindt zich dit leuke appartement voor een gezin of een groep vrienden. Het heeft een veranda waar je kunt genieten van een lekker ontbijtje.

    Palau ligt op Sardinië, het Italiaanse eiland met talloze stranden, restaurantjes en historische gebouwen. De supermarkt ligt op 220 m voor de dagelijkse boodschappen en op 270 m kun je uit eten bij restaurant Il Porticciolo.

    Je bereikt het appartement via een hoge trap. Het ligt op de 1e en 2e verdieping en is traditioneel ingericht. Vanaf het balkon kijk je uit op de haven.
    De jachthaven ligt op 2 minuten lopen en biedt veerverbindingen naar het eiland La Maddalena.
    Palau, naast de exclusieve Costa Smeralda en tegenover het betoverende park van de Maddalena-archipel, biedt clubs, lichtjes en evenementen die de zomeravonden verlevendigen. Niet te missen is het carnaval, een reden om van Palau uw bestemming te maken, zelfs in de winter. Vlakbij de stad staat een natuurlijk beeldhouwwerk, de Berenrots, het symbool van Palau, met zijn kop naar de zee gekeerd. Andere plaatsen om te bezoeken zijn de nuraghe Luchìa, die de monden van Bonifacio controleert, en de graven van de reuzen Li Mizzani en Sajacciu. Het Sciumara strand en de suggestieve kustlijn van Porto Faro met zijn noordelijke sfeer. In westelijke richting onthult het befaamde Porto Rafael een exclusief aspect, met luxueuze villa's en een jachthaven omringd door olijfbomen, mirte en lavendel. Punta Sardegna, Cala Trana, het natuurparadijs van Isuledda of Isola dei Gabbiani.
    Voor de sportievelingen: windsurfen, kitsurfing funboard.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Palau

    WeatherAPI.com