Belvilla-

Villa Merlo

Italië sicilie Gioiosa Marea

  • 11
  • 5
Villa Merlo

    ?Deze prachtige villa is de perfecte plek voor een vakantie op Sicilië, omdat hij in een van de mooiste gebieden van het eiland ligt.
    Villa Merlo heeft alle comfort die u zoekt, met zijn 5 slaapkamers, 4 badkamers plus een exclusieve voor de spa, panoramisch uitzicht op de Eolische Eilanden en een fantastisch privé binnenzwembad.

    De zee ligt op korte afstand, zodat u gemakkelijk kunt genieten van een ontspannen dag aan het strand, profiterend van zowel ongerepte individuele stranden als stranden uitgerust met lido's en de mogelijkheid van snacks of lunch.

    Het zwembad, uitgerust met zout en niet chloor, om de huid te strelen, heeft de mogelijkheid om verwarmd te worden in de winter, de mogelijkheid om tegen de stroom in te zwemmen, perfect voor een workout op vakantie, twee waterspelen absoluut ontspannend, een energieke voor de nek en de andere zachte die in watertherapie wikkelt.

    De 6-persoons jacuzzi bereikt een temperatuur van maximaal 42 graden en biedt fantastische hydromassagejets, zowel lumbaal als lucht.

    Een omhullende sauna helpt u ontspannen na een dag op het strand, met behulp van de overloopemmer voor een contrasterende ijskoude douche wanneer u uit de hitte van de sauna komt.

    Op het terras vindt u een bbq-ruimte uitgerust om mooie diners te organiseren in de zomeravonden.

    De villa heeft ook twee keukens en kan gemakkelijk worden verdeeld in twee gebieden om u de privacy te geven die u nodig heeft als u met een groep reist.

    De villa is omgeven door groen, met omliggende grond eigendom uitgebreid ongeveer een hectare, kunt u gezonde wandelingen te maken in de rust van de natuur absoluut ongerept weg van alle lawaai.

    Uitstekende locatie om de mooiste plekjes van Sicilië te bezoeken, Eolische eilanden, Taormina, Cefalù, Nebrodi Park, Etna Park, plaatsen die gemakkelijk met de auto bereikbaar zijn.

    De Schipper Charles, biedt u de mogelijkheid om met prive boot charter te maken naar de Eolische eilanden, op prachtige motorboot met motorisering vanaf 200 pk.

    Op verzoek kunt u transfers maken van en naar de luchthaven van zowel Catania als Palermo, ook kunt u een huurauto huren voor eventuele excursies.

    De eigenaren geven de mogelijkheid aan de gasten, voor de zomerperiode (juni - september), om overdag te genieten van het gebruik van een buitenzwembad omgeven door groen, op 6 km van de villa, op een locatie op 50 meter van de zee, met directe toegang tot het strand te voet, een lido, ligbedden, parasols en de mogelijkheid van lunch en snacks.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Gioiosa Marea

    WeatherAPI.com