Belvilla-

Casa Lina

Italië toscane Casa Lina

  • 8
  • 4
Casa Lina

    Dit vakantiehuis ligt op het Toscaanse platteland, op 4 km van Castiglion Fiorentino. Het is een uitstekende keuze voor een ontspannende vakantie met 2 gezinnen of een groep vrienden.

    De stad Castiglion Fiorentino ligt op slechts 4 km afstand. Hier vind je supermarkten, restaurants, pizzeria's en een apotheek. Op 1 km is er een sportcentrum met tennisbanen en een openbaar zwembad. Verder kun je met de auto naar steden als Cortona (14 km), Camucia (14 km), Montepulciano (40 km) en Arezzo (23 km).

    De woning bestaat uit 2 appartementen, die samen plaats bieden aan maximaal 8 personen. Een appartement van 80 m² bevindt zich op de begane grond en bestaat uit een woon-eetkamer en een kitchenette; een tweepersoonskamer met eigen badkamer, een 2e tweepersoonskamer en een badkamer. Het 2e appartement van 80 m² bevindt zich op de 1e verdieping en bestaat uit een woon-eetkamer, een kitchenette, 2 tweepersoonskamers en 2 badkamers. De tuin is ongeveer 1000 m² groot en is volledig omheind, met een prachtig zwembad en een barbecue.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Casa Lina

    WeatherAPI.com