Geen gegevensBelvilla

Casa Del Colono

Italië toscane Celle Sul Rigo

  • 5
  • 3
Casa Del Colono

    Dit comfortabele appartement bevindt zich samen met 3 andere appartementen in een volledig gerenoveerde boerenwoning. De woning ligt op 600 meter hoogte waardoor je een adembenemend hebt vanuit de woning. Maar niet alleen vanuit de woning heb je een prachtig uitzicht, dankzij de speciale bouw van het zwembad heb je vanuit het water ook een schitterend uitzicht. Dit zwembad wordt samen met de ruime tuin en de barbecue gedeeld met de andere bewoners.

    Ondanks de landelijke ligging is de woning zeer centraal gelegen. Zo ligt er op 800 meter afstand het lieflijke dorpje Celle Sul Rigo, hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, om een hapje te eten in een gezellig restaurant en om een lekker balletje te slaan op de tennisbaan. Naast de vele wandel- en mountainbikeroutes is deze omgeving ook bekend vanwege de vele warmwaterbronnen en kuuroorden, zoals San Casciano de Bagni op 5 kilometer afstand. Hier liggen maar liefst 42 bronnen.

    De omgeving ook zeer geschikt voor culturele uitstapjes. Zo ligt op 35 kilometer afstand het bijzondere stadje Pienza, gebouwd in opdracht van paus Pius de tweede. Maar ook Chiusi (25 km) en Montepulciano (40 km) zijn een bezoekje waard.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Celle Sul Rigo

    WeatherAPI.com