UitstekendBelvilla9.1

Appartamento Giaggiolo

Italië toscane Cerreto Guidi

  • 6
  • 2
Appartamento Giaggiolo

    Dit appartement maakt deel uit van een boerderij in het hart van Toscane.
    Het is een familiebedrijf op een strategische positie om de belangrijkste steden van Toscane te bezoeken zonder het aspect van de ontspannende natuur op te geven.

    Gasten hebben toegang tot een panoramisch zwembad met jacuzzi en kinderbad, een jeu de boule baan, minigolf, volleybalveld, speeltuin, barbecue en pizza-oven.

    De boerderij is verdeeld in 8 appartementen, gerangschikt in twee verschillende huizen. Het huis van de boer met zijn karakteristieke "toren" ziet u al wanneer u aankomt over de mooie cipressenlaan.

    Buiten de omliggende tuin heeft ieder appartement een rustieke betegeld terras, ideaal voor 's avonds wanneer kinderen lekker op het grasveld spelen tussen de olijfbomen, en u zelf met een wijntje ontspant.

    Elk appartement is smaakvol ingericht in rustieke Toscaanse stijl, voorzien van een ouderwets balkenplafond, goed ingerichte keuken en terras / eigen buitenruimte met parasol, tafel en stoelen om te dineren.

    U bent op slechts 1 km afstand van Stabbia centrum.
    Het is een strategisch punt van waaruit u vele uitstapjes kunt ondernemen want het gebied is zeer rijk aan cultuur en entertainment.
    In de omgeving ook Cerreto Guidi, waar u de prestigieuze Villa Mediacea kunt bezoeken.
    Op 50km afstand ligt Pisa, waar u buiten de toren van Pisa ook lekker een dag kunt doorbrengen op het strand.
    Op een paar km afstand ligt ook Monsummano Terme met de Grotta Giusti waar u een dagje kunt ontspannen in de spa.
    Voor de kleintjes is het Pinocchio park in Collodi erg leuk.
    In de zomer kijken wij zelf altijd erg uit naar de Sagra's, de zomerfeesten waar de typische producten van de streek, zoals het San Miniato truffel festival, aangeboden worden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cerreto Guidi

    WeatherAPI.com