Zeer goedBelvilla8.6

Casa Mazzola

Italië toscane Fivizzano

  • 6
  • 3
Casa Mazzola

    Casa Mazzola is een historisch vakantiehuis met privézwembad. Het huis is onderdeel van een prachtig antiek, voormalig bisschoppelijk paleis in een kleine borgo (Mazzola) in de buurt van Fivizzano. Een prachtig Toscaans stadje in Lunigiana, in noord-Toscane. Het huis is perfect gerestaureerd met originele materialen. Men bereikt de entree via een "cortile" (binnenplaats). Prachtige monumentale trappartij in arenarea (natuursteen uit de streek). Spectaculair uitzicht op de Apuaanse alpen. De tuin bevindt zich op 2 niveaus met op het hoogste niveau gelegen een privé zwembad en een tweede terras op een lager gelegen deel alles met veel privacy.

    De streek Lunigiana is het meest noordelijk deel van Toscane; omgeven door Emilia en Liguria. Het gebied wordt gedomineerd door de Valle di Magra, de Apenijnen en de Apuaanse Alpen. Het is een bergachtig gebied met prachtige uitzichten. Er zijn talrijke stadjes, kleine dorpjes ("borghi"), kastelen uit de Romaanse en middeleeuwse tijd. Het is een land van kastanjes, paddenstoelen, everzwijnen en een eigen keuken. Door de geïsoleerde ligging is het gebied oorspronkelijk gebleven; er is geen industrie, de rivieren en stroompjes hebben schoon zwem en viswater.

    Om echt Italiaans te kunnen koken is er een pastamchine en broodbakmachine aanwezig, en om de vakantie gezond te houden een sapcentrifuge.
    In de woonkamer, een iPod dock, DVD speler en heel wat DVD's om uit te kiezen!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Fivizzano

    WeatherAPI.com