UitstekendBelvilla9

Agriturismo Castellare Di Tonda Resort & Spa Monta

Italië toscane Montaione

  • 2
  • 1
Agriturismo Castellare Di Tonda Resort & Spa Monta

    Fantastische vakantie op een liefdevol gerestaureerde wijnmakerij uit de 17e eeuw - inclusief een prachtig uitzicht op de Toscaanse heuvels! Omgeven door olijfbomen, wijngaarden en groene bossen, is het ongeveer 300 hectare grote landgoed iets heel bijzonders: elf boerderijen, tussen 500 meter en twee kilometer van het hoofdgebouw, bieden elk ruimte voor maximaal drie boerderijen met een eigen barbecue, kleine speeltuin en gemeenschappelijk buitenzwembad, deels met kinderbad voor de jongere gasten. Binnen in de huizen kunt u smaakvol, rustiek meubilair verwachten, terracotta vloeren en houten balkenplafonds zorgen voor zuidelijke flair. U kunt zich op het hele terrein vrij ontwikkelen en uw vakantie verrijken met tal van sportieve en recreatieve activiteiten: tennisbanen, manege met overdekte manege, driving range en een modern wellness- en beautycentrum nodigen u uit om echt te ontspannen. Het terrein leent zich overigens uitstekend voor wandelingen, fietstochten en paardrijtochten en heeft zelfs een eigen meer waar gevist kan worden. De gemeente Montaione organiseert in het hoogseizoen op aanvraag ook begeleide wandelingen. Kinderen zijn in goede handen op de kinderboerderij, volwassenen kijken uit naar gezelligheid op barbecues en wijnfestivals. Als je op vakantie niet zelf wilt koken, kun je spontaan besluiten een restaurant te bezoeken of een kookcursus te volgen om ter plaatse Italiaanse lekkernijen te leren bereiden. Op de boerderij proef en koop je de juiste producten van olijfolie, grappa en honing tot zelfgekweekte wijn.

    Details: Energiekosten naar verbruik, bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak Bij een verblijf van 5 nachten of meer 1x wellness toegang 90 minuten per persoon/verblijf gratis.

    Activiteiten in de omgeving: Het grote terrein biedt een scala aan sportieve en recreatieve activiteiten voor het hele gezin: drie tennisbanen, een manege met een manege van 1.200 vierkante meter en een driving range zorgen voor een actieve vakantie. Ontspan in het beauty- en wellnesscentrum, waar sauna, Turks stoombad en een ijsgrot bijdragen aan uw herstel. Bij een verblijf van vijf nachten of langer krijgt u 1x gratis toegang tot de spa. Daarnaast kan elk appartement één keer per week een uur gebruik maken van de tennisbaan, in de periode: 26.03.-30.06. en 01.09.-31.10. Natuurlijk zijn excursies ook de moeite waard - de ideale ligging in het hart van Toscane maakt dagtochten naar Florence, Pisa, Lucca en Siena mogelijk

    Mobiliteit: niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Montaione

    WeatherAPI.com