Geen gegevensBelvilla

Cipresso

Italië toscane Pelago

  • 4
  • 2
Cipresso

    Elegant en gezellig appartement met tuin en overdekt balkon. Een plek met charme, midden in het verborgen groen van de Chianti-streek, vlakbij Pelago en op slechts 20 km van Florence, een uur van Siena, Arezzo en Pisa en in de buurt van andere bijzondere locaties (Verna, Camaldoli, Poppi...). Ons streven is onze gasten te verzekeren van een vakantie in het teken van rust en relaxen; u kunt genieten van adembenemende uitzichten op wijn- en olijfgaarden en intact gebleven bossen en zuivere lucht inademen! Zijn ligging op 600 meter hoogte zorgt ook hartje zomer voor een aangename temperatuur.

    Het zwembad met uitzicht is geopend van Pasen tot oktober. Onze gasten kunnen ook gebruikmaken van de tennisbaan (die ook geopend is gedurende het toeristisch seizoen) en van ons wellness-centrum, dat 's middags tussen 15.00 en 19.00 uur geopend is (tegen betaling en op aanvraag).

    Design en traditie, raffinement en soberheid, aandacht voor details. Dit alles, in combinatie met de keuze voor duurzaamheid, zorgt voor een unieke sfeer en een buitengewone plek in het aanbod in de Toscane.

    De ligging is werkelijk optimaal en vormt een uitstekend vertrekpunt voor allen die, naast een rustige vakantie, beslist ook de bezienswaardigheden in de regio Toscane willen ontdekken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pelago

    WeatherAPI.com