Geen gegevensBelvilla

Terrazzina

Italië toscane Pergine Valdarno

  • 6
  • 3
Terrazzina

    Dit sfeervolle appartement voor zes personen ligt op een landgoed in een van de bijgebouwen van een kasteel op een prachtige heuveltop. Het landgoed staat bekend om zijn zeer goede olijfolie. Na de tweede wereldoorlog heeft de toenmalige eigenaar, Markies Baldelli, het kasteel geheel gerestaureerd en in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Nu staat het weer trots bovenop de heuvels te waken over de omgeving.

    Het appartement ligt op de eerste verdieping en bij binnenkomst voelt u de typische Toscaanse sfeer om u heen. Deze sfeer wordt mede bepaald door de stenen schouwen, robuuste houten balkenplafonds en natuurlijk ook de terracotta tegelvloeren en een flinke open haard ontbreken niet. De bijpassende meubels maken deze sfeer af.
    Buiten kunt u heerlijk een Toscaanse maaltijd nuttigen in uw privé tuin naast het huis, of genieten van het prachtige uitzicht over het landgoed. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin, terwijl u verkoeling kan zoeken aan het gedeelde zwembad.

    U begeeft zich in een schitterende omgeving met heuvels en dalen begroeid met afwisselend bossen, olijfboomgaarden en wijngaarden en hier tussenin de oude casa colonica waar vroeger de landarbeiderfamilies woonden. In deze serene rust van het Toscaanse landschap kunt u uw vakantie doorbrengen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pergine Valdarno

    WeatherAPI.com