Zeer goedBelvilla8.9

San Godenzo Casa Grande 2

Italië toscane San Godenzo

  • 6
  • 3
San Godenzo Casa Grande 2

    Schitterend landgoed, wat in vroegere tijden een Toscaans middeleeuws gehucht was. Het landgoed is gelegen op een fascinerende plek, omringd door bossen, velden en kleine riviertjes, niet ver van Florence. Tot het landgoed behoort tevens een klein oud kerkje. Op dit landgoed van 35 hectare zijn 4 vakantiehuizen te huur. Men heeft de beschikking over een gezamenlijke tuin en een gemeenschappelijk zwembad.
    De bergachtige omgeving is zeer rustig (het landgoed ligt op 630m hoogte) en nooit te warm, zelfs niet in de zomer. Ideaal voor de natuurliefhebbers (op enkele kilometers afstand ligt het natuurpark Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi) maar ook voor degenen die bijvoorbeeld Florence willen bezoeken (op 58 km.) is dit landgoed de ideale uitvalsbasis. In ca. 2,5 uur kan men ook Siena bereiken. Bovendien in slechts ca. 30 minuten kan men de streek Mugello bereiken, waar in ieder seizoen genoeg te doen is; activiteiten bij het Bilancino meer (surfen, zeilen, strand, vissen) maar ook golf, het internationale racecircuit van Mugello met o.a. Ferrari (Autodromo Internazionale del Mugello) en verschillende feesten per seizoen.
    De Adriatische kust ligt op zo'n 1,5 uur rijden (Cesenatico, Rimini etc.).

    In de lente en de herfst zijn er ook vele dorpsfeesten in de buurt van het landgoed en kan men al van de natuur genieten.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor San Godenzo

    WeatherAPI.com