Geen gegevensBelvilla

Rapiti Da Valentino

Italië toscane Sorano

  • 5
  • 3
Rapiti Da Valentino

    Recent gerenoveerd huis, met oog voor detail, stammend uit de 18e eeuw. Gelegen in San Valentino, een gehucht midden op het platteland van de regio's Toscane/Lazio, met een panoramisch uitzicht over het betoverende rustieke gebied.
    Vlakbij tref je Sorano (op 7 km), Pitigliano (op 16 km) en Sovana (op 6 km), een van de fraaiste Etruskische plaatsjes in de Maremma-streek.

    Het huis bestaat uit drie verdiepingen dus je hebt al een zeer fraai uitzicht vanaf het terras op de begane grond; stel je eens voor hoe dit is vanuit de vensters op de tweede verdieping!
    Het huis is, met zijn drie kamers, uitstekend geschikt voor een gezin of twee samen reizende stellen.

    Midden in de natuur en de schattige, niet al te toeristische dorpjes zul je een rustige vakantie doorbrengen. Sorano staat bekend om zijn holle wegen, waar je fraaie wandelingen kunt maken. Sorano is een plek waar het goed toeven is: met zijn stilte, geschiedenis en natuurschoon.

    Daarnaast verblijf je vlakbij de oude thermen van Sorano (op 5 min.), de thermen van Saturnia (op 30 minuten), het Meer van Bolsena (op 20 min.), dat je vanaf het huis kunt zien! en de stranden van Argentario (op 40 min.).

    Je kunt er een wandeling maken naar Vitozza, een zeer oude rotsachtige nederzetting die tot 1789 bewoond werd. In ieder seizoen is het aantrekkelijk om in het bos te wandelen temidden van de meer dan 200 spelonken en de ruïnes van de twee kastelen en de kerk die tezamen Vitozza vormen. Vanuit Vitozza daal je vervolgens af naar de oorsprong van de rivier Lente, die altijd vol water staat.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sorano

    WeatherAPI.com