Geen gegevensBelvilla

Villa Fiorella Dieci

Italië umbrie San Venanzo

  • 10
  • 5
Villa Fiorella Dieci

    Villa Fiorella is een mooie villa met privézwembad op een heuvel met een uitzicht van 360 graden over de groene valleien en bossen met eeuwenoude oude eiken. De villa is ongeveer 200 jaar geleden gebouwd en is volledig gerestaureerd met behoud van de typische stijl van een Umbrisch landhuis. Er zijn houten balken aan het plafond, terracotta vloeren en eiken parket vloeren. Het interieur is ruim en licht en de kamers zijn ingericht met antieke meubels.

    De villa bestaat uit twee verdiepingen. De kamers op de bovenverdieping zijn bereikbaar via een interne trap en een externe trap met klein terras.

    Rondom de villa is een tuin met rozen en een goed onderhouden gazon, een zwembad met cover en een groot terras met tuinmeubilair. Er is een barbecue en u kunt hier genieten van heerlijke diners terwijl u geniet van het prachtig panorama. Naast het zwembad is er een kleine fitnessruimte met sauna en een jeu de boules baan.

    De villa heeft een strategische ligging voor bezoeken aan de mooiste steden in de omgeving waaronder Orvieto, Assisi en Todi.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor San Venanzo

    WeatherAPI.com