Belvilla-

Villa Wisteria

Italië umbrie Villa Wisteria

  • 10
  • 3
Villa Wisteria

    Deze prachtige, authentieke villa met privézwembad biedt alle benodigde faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Je beschikt over een mooie privétuin en parkeergelegenheid. Ideaal voor vakanties met familie en/of vrienden.

    Marsciano bevindt zich in Perugia, waar tal van indrukwekkende kunststeden te vinden zijn, evenals leuke plaatsen zoals Badiola, Compignano, Morcella en Spina. Breng een bezoek aan de overblijfselen van het Kasteel van Marsciano of geniet van een wandeling door de aantrekkelijke regio. Een supermarkt, een slager en een wasserette bevinden zich op een steenworp afstand, tegenover de villa.

    De entree op de begane grond leidt naar een grote, sierlijke trap die je naar de eerste verdieping brengt. Hier vindt je een ruime woonkamer met open haard, een knusse woonkamer met tv en een eetkamer waar je gezamelijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een Amerikaanse koelkast en natuurlijk een koffiezetapparaat. Het bubbelbad in de badkamer vormt de kers op de taart!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Villa Wisteria

    WeatherAPI.com