S3M

Italië, Veneto, Albarella
vanaf 0


Omschrijving

Het eiland Albarella is verbonden met het vaste land met een brug in het Po Delta park tussen Chioggia, 30 km, en Comacchio, 45 km, in de gemeenschap Rosolina in de provincie Rovigo. Het prive eiland Albarella is 5 km land waar u ontspannen kunt genieten van uw vakantie en uw favoriete sporten zoals golf, paard rijden en watersport. Het is een toeristische en huiselijke regio wat een bijna uniek voorbeeld in Europa is van de complexiteit van het systeem. De natuur op het eiland is uniek en niet te evenaren. Er zijn meer dan 2000000 bomen van ongeveer 150 soorten, de meeste horen oorspronkelijk bij de flora van de Middellandse Zeegebied. Albarella was altijd een bestemming en haven voor veel soorten dieren. De naam van het eiland is verbonden met de naam van een boom, de Populus Alba, in het algemeen witte populier genoemd, Arborea in het plaatselijke dialect. De appartementen vindt u in diverse delen van het eiland waarin het verdeeld is zoals de Fiordi zone, Klein marktplein, Tennis zone, Groene zone dichtbij de golfbaan en West XII.


3 kamer appartement (ca.75 m2), dichtbij het strand Capo Nord, verdeeld over 2 verdiepingen met tuin en buitenhaard, moderne en functionele inrichting, airconditioning en satelliet-tv.
Begane grond: woonkamer, keuken met oven en vaatwasser, een badkamer met wasmachine.
Eerste verdieping: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer.
Tuinmeubilair. Parkeerplaats voor twee auto's.


Als u dit huistype boekt,de strandservice (vanaf de 3e rij) en het gebruik van de fietsen zijn gratis.


Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.


Bij de prijs inbegrepen:
eerste en eindschoonmaak,
water en elektriciteit en gasverbruik,
bedlinnen en handdoeken behalve voor de slaapbank: gratis wekelijkse verschoning
Avondshows en amusement,
gebruik van het sportcentrum met zwembaden en sportieve Fjords zwembaden
trein
strandservice (vanaf de 3e rij)
het gebruik van de fietsen

Niet bij de prijs inbegrepen: extra verschoning van bedlinnen, huren van de plaats, eenpersoonsbed voor 6 euro, katoenen badhanddoeken voor 7 euro per persoon, terry badhanddoeken voor 10 euro per persoon, bed voor 7 euro per persoon, keukenset voor vier personen, bestaande uit een keukenhanddoek en vier servetten voor 7 euro, bed opmaken voor 9 euro per een- of tweepersoonsbed. 
Borg is 100 euro per kamer of appartement. Wasserette: 6,20 euro voor wasmachine met waspoeder voor 6 kg wasgoed, of 10 euro voor 12 kg wasgoed, droger 5 euro voor 6 kg wasgoed, kinderbed tot drie jaar oud voor 30 euro per week
Toeristenbelasting: voor een verblijf van 1 tot 7 dagen: 10,00 € per accommodatie (niet per persoon); 8 - 14 dagen of meer: 20,00 € per accommodatie (niet per persoon).

Huisdieren zijn toegestaan: 50 euro
Verkeer op het eiland: we adviseren onze gasten de auto te laten staan tijdens uw hele verblijf. Op het eiland kunt u eenvoudig met de fiets en trein reizen. Bromfietsen met interne verbrandingsmotoren, motorfietsen en campers zijn niet toegestaan. Alle elektrische voertuigen zijn toegestaan. U mag maximaal 30 km rijden met de auto op het eiland.
De dienstverlening zal actief zijn tussen 24.05 en 2019/09/09.


close