Zeer goedBelvilla8.6

Apartments Torre Del Sole, Bibione Spiaggia-C6

Italië veneto Bibione

  • 6
  • 2
Apartments Torre Del Sole, Bibione Spiaggia-C6

    Elegante residentie met zwembad en appartementen met mooie meubels. U woont centraal en dichtbij het strand midden in Bibione-Spiaggia. Het voetgangersgebied met diverse bars, restaurants en winkels, evenals het lange zandstrand liggen op slechts een steenworp afstand.

    Details: Op verbruik gebaseerde energiekosten, bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak Strandservice (1 ligstoel, 1 ligstoel, 1 parasol), van eind april tot eind september, eenmaal per verblijf, deelname aan een spaghettiparty ( vanaf het begin van juni tot half september, afhankelijk van het weer), uitnodiging voor een wijnproeverij met typische hapjes (alleen in het hoogseizoen) 10% korting in diverse restaurants en winkels.

    Activiteiten in de buurt: Het thermale bad, op ongeveer 800 meter afstand, biedt een uniek wellnesscentrum met verschillende sauna's en een Turks stoombad, evenals medische behandelingen zoals massages, fysiotherapie, thermale kuren, klimaattherapie en andere. Wie liever sportief bezig is, kan sporten in de aangebouwde fitnesszalen. In het buitenzwembad kunt u genieten van een onderwatermassage of ontspannen op de zonnebank. Wanneer u uw sleutels ophaalt, kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen.

    Niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bibione

    WeatherAPI.com