UitstekendBelvilla9

Residence Eden, Peschiera-Bilo

Italië veneto Peschiera del Garda

  • 4
  • 1
Residence Eden, Peschiera-Bilo

    Ideale bestemming voor gezinnen: In een rustige, zeer groene omgeving, midden op de golfbaan van Golf Club Paradiso del Garda, uitgerust met uitgebreide sportfaciliteiten en niet ver van Peschiera. Een groot zwembad met poolbar maakt het aanbod compleet. De faciliteit bestaat uit vier gebouwen met elk twee verdiepingen en er is ook een minimarkt voor kleine aankopen. Als gast van Residence Eden kunt u ook gebruikmaken van de faciliteiten van het Parc Hotel (op 500 m afstand) - dit omvat een binnenzwembad en WiFi-toegang, evenals de garage van het hotel (afhankelijk van beschikbaarheid), restaurants, een bar, de wellness- en sportcentrum. Een gratis pendelbus brengt u ook naar Peschiera. Peschiera is zeker de meest karakteristieke plaats aan het Gardameer, gelegen aan de vlakke zuidelijke oever, omgeven door glooiende weiden en bossen. Het centrum van het dorp bestaat uit drie bebouwde en bewoonde eilanden, die zijn gelegen waar het Gardameer uitmondt in de Mincio. De beste manier om de stad te ontdekken is door een wandeling te maken door de stervormige oude stad, die zich uitstrekt over een van de eilanden en wordt gedomineerd door het machtige fort.

    Details: 20% korting op de greenfee Op verbruik gebaseerde energiekosten, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak Pendelbus naar het stadscentrum van eind maart tot oktober

    Activiteiten in de buurt: Het Gardameer biedt een breed scala aan pretparken, dierentuinen, klim- en aquaparken. Het grootste pretpark van Italië, het Gardaland Resort, bevindt zich hier ook en is zeker een attractie voor gezinnen. Gigantische achtbanen zijn van grote afstand te zien en geven een idee van wat jong en oud hier te wachten staat. Het Al Bosco wildpark in Grezzana is rustiger, waar ongeveer 200 inheemse dieren te bewonderen zijn.

    Niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Peschiera del Garda

    WeatherAPI.com