Rcn Vakantiepark De Noordster 6

Nederland, Drenthe, Dwingeloo
vanaf652


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Op een unieke locatie, middenin Nationaal Park Dwingelderveld ligt RCN Vakantiepark de Noordster. Het park is zeer ruim opgezet en biedt vele diverse accommodaties en faciliteiten. Toch kunt u hier het idee hebben dat u helemaal alleen bent. Veel van de bungalows liggen verscholen in het bos en zijn bereikbaar via kronkelige bospaden.

Aan activiteiten geen gebrek op de Noordster. Alex Avontuur & Speurhond Sammy beleven, samen met alle kinderen, allerlei leuke opdrachten, experimenten en speurtochten. Daarnaast is een multifunctioneel sportveld, mooie "klim en klauter" toestellen en een heus waterspeelparadijs. Op loopafstand van het park ligt een verwarmd buitenzwembad waar u als gast van het vakantiepark gratis toegang toe heeft. Met al deze activiteiten is goed eten belangrijk! Het restaurant laat u op elk moment van de dag genieten van een bijpassende maaltijd. Voor een snelle snack en houtoven gebakken pizza's kunt u terecht bij de snackbar.

RCN Vakantiepark de Noordster is ook een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de fantastische omgeving. Oneindig veel fiets- en wandelroutes leiden u door dit prachtige heidegebied naar verschillende musea en romantische, Drentse brinkdorpen. Geen fiets? Geen probleem! Op het park kunt u diverse fietsen huren. Van bezoekjes aan attractieparken (Duinen Zathe, ca. 23km. en Slagharen, ca. 44km) en bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo Emmen (ca. 46km.) worden de kids erg blij.

Het gevoel van "weg zijn" wordt compleet gemaakt als u zich 's avonds, bij helder weer, verbaast over de hoeveelheid sterren. Één van de vele geluksmomenten op RCN Vakantiepark de Noordster.


close