Hunze Cottage

Nederland, Drenthe, Gasselternijveen
vanaf1994


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Deze prachtige vrijstaande vakantievilla met eigen oprit is gevestigd in een oude bakkerij en bevindt zich in het Drentse plaatsje Gasselternijveen. Er zijn 6 slaapkamers en de woning is perfect voor grote gezelschappen met kinderen. Terwijl de volwassenen zich ontspannen in de Finse sauna vermaken de kinderen zich op de spelletjeszolder en met de trampoline met een veiligheidsnet en trapje in de ommuurde tuin.

In Gasselternijveen vindt u de belangrijkste levensmiddelen bij de bakkerij, slager en supermarkt, evenals enkele restaurants. Het bosgebied ligt om de hoek voor heerlijke wandeltochten. De steden Emmen, Groningen en Assen zijn goed te bereiken.

In de ruime vakantievilla bent u van alle gemakken voorzien. De keuken heeft een vaatwasser en in een van de badkamers vindt u een bubbelbad. De recreatieruimte is op zolder met tafelvoetbal en sjoelbak. Hier vindt u eveneens een wasmachine. De omheinde tuin met terras en barbecue is perfect voor zomerse dagen. Op koude dagen kunt u gebruikmaken van de gashaard. Er zijn 2 kinderstoelen en 1 kinderbed.

De woning ligt op loopafstand van de bushalte.


close