Villaparc Schoonhovenseland

Nederland, Drenthe, Hollandscheveld
vanaf289


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Villaparc Schoonhovenseland is een vakantiepark dat optimaal gebruik maakt van de Drentse natuur. Op het park zelf voert de rust de absolute boventoon terwijl zich direct naast het park (en dus op loopafstand) een heerlijk recreatieplas bevindt met een zandstrand. Dit is een geweldige plek om heerlijk te zonnebaden of voor de kinderen om wat in of om het water te ravotten. Tevens treft u hier een restaurant met heerlijk terras.

De omgeving kent een veelzijdig karakter. Loop of fiets de hoek om bij het park en u bevindt zich direct in de Drentse bossen. Het is dan ook een uitstekende uitvalsbasis om mooie tochten te maken. Wilt u met het gezin een attractiepark bezoeken dat kunt u terecht bij Attractiepark Slagharen (ca. 13km.) en Avonturenpark Hellendoorn (ca. 50km.). Ook het pittoreske Giethoorn (ca. 52km.) en het dynamische Zwolle (ca. 50km.) zijn goed te bereiken en een bezoekje waard.

Met in het achterhoofd dat u met Villaparc Schoonhovenseland een absoluut rustpunt heeft kunt u overdag mooie plannen maken!


close