Belvilla-

Resort Ruinen 1

Nederland drenthe Ruinen

  • 4
  • 2
Resort Ruinen 1

    Dit vrijstaande, gelijkvloerse chalet staat op het natuurrijke vakantiepark Resort Ruinen. Het ligt dichtbij drie Drentse nationale parken, met Nationaal Park Dwingelderveld op een steenworp afstand. Het kleinschalige centrum van Ruinen ligt op ca. 2 km. en de stad Hoogeveen op 14 km.

    Het chalet is verzorgd ingericht. In de woonkamer beschikt u over een TV en de open kitchenette is onder andere uitgerust met een magnetron. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling of een 2-pers. bed. In de badkamer is er een douche en toilet.

    Buiten vindt u er een tuin met een (gedeeltelijk overdekt) terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto op één van de centrale parkeerplaatsen in de buurt van het chalet.

    Op vakantiepark Resort Ruinen zijn diverse chalets, safaritenten, boomhutten en lodges te reserveren voor vier tot tien personen.

    Vakantiepark Resort Ruinen is een vakantiepark in ontwikkeling. Er kunnen dus bouwwerkzaamheden plaatsvinden tijdens uw verblijf. Eventuele overlast wordt zover mogelijk tot een minimum beperkt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ruinen

    WeatherAPI.com