Mollenhoeve

Nederland, Drenthe, Ruinerwold
vanaf300


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Vakantiewoning gelegen in een prachtig natuurgebied en rustige omgeving. Uw hond is van harte welkom!

De woning is gelegen op de begane grond en beschikt over een privé terras voor de woning. Hier kunt u de hele dag genieten van de zon vanuit de heerlijke tuinstoelen. De inrichting van de woning is basic maar sfeervol en beschikt over alle voorzieningen voor een fijne vakantie. De badkmer beschikt over een luxe ligbad en in de slaapkamer staat een tweepersoons bed.

Het vakantiehuis is gelegen op het erf van de eigenaar. Uw privacy wordt gewaarborgd.

Het gebied in de omgeving van de woning leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Met name het uitgestrekte bos- en heidegebied Wildenberg-Rabbinge is uitermate geschikt voor wandelaars. De paden voert u langs een afwisselend landschap met landgoederen, heideterreinen, bossen, beekdalgraslanden en sfeervolle boerderijen.
Daarnaast ligt deze locatie ideaal als uitgangspunt voor leuke activiteiten. Zo kunt u met het hele gezin een bezoek brengen aan Slagharen en Giethoorn of kunt u het speelnatuurpad gaan ontdekken. Tevens ligt ook het Dierenpark Emmen op korte afstand. In het nabij gelegen plaatsje Ruinen kun je ook gastronomisch genieten van Drentse streekgerechten.


close