Recreatiecentrum Adelhof 3

Nederland, Drenthe, Vledder
vanaf407


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Aan de grens van Friesland en Drenthe bevindt zich Recreatiecentrum Adelhof. Deze locatie maakt het zeer geschikt voor alle natuurliefhebbers. Met het vakantiepark als uitvalsbasis kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken langs de beroemde Hunebedden en door natuurgebieden zoals Nationaal Park Drenthe, het Drents Friese Wold en Dwingelderveld.

In zomerperiode is het park met name geschikt voor jonge gezinnen. De animatie voor de kinderen draagt zeker bij aan een onvergetelijke tijd. Het openluchtzwembad “Het Bosbad” ligt direct naast het park en is geschikt voor het hele gezin. Als gast van Adelhof heeft u de mogelijkheid om tegen geringe vergoeding een zwempas aan te schaffen. Mocht het weer onverhoopt niet meewerken, dan kunnen de kinderen zich lekker uitleven in de overdekte “Speelstee” bij het restaurant. De mooie vijver heeft niet alleen een karakteristieke functie, maar is ook zeer geschikt om te vissen. Verder is het park voorzien van diverse speeltoestellen, sportvelden en een kinderboerderijtje.

Naast de prachtige natuur heeft de omgeving ook veel stedelijke uitstapjes te bieden. Enkele voorbeelden daarvan zijn Steenwijk (ca. 10km.), Heerenveen (ca. 33km.) en Assen (ca. 43km.).

Verblijf op Recreatiecentrum Adelhof en u kunt alle kanten op!


close