Resort Zuiderzee 2

Nederland, Flevoland, Biddinghuizen
vanaf500


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Resort Zuiderzee is een groot vakantiepark, gelegen op ca. 7 km. van het centrum van Elburg in de gemeente Biddinghuizen. Het is een park in ontwikkeling en het grenst direct aan het veelzijdige Veluwemeer.

De faciliteiten zijn zeer uiteenlopend en rijk aanwezig op Resort Zuiderzee. Voor liefhebbers van watersporten is er een boothelling, bootverhuur en een jachthaven. Zowel bij goed als bij minder goed weer hoeft u zich geen moment te vervelen. U heeft zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden voor jong en oud; midgetgolf, diverse speeltuinen, een indoor speeltuin zijn enkele voorbeelden. Maar ook een groot overdekt zwembad met kinderbad en glijbaan van maar liefst 40 m. lang. Voor de nodige ontspanning is er voor de volwassenen een sauna, een Turks stoombad en whirlpool. Een recreatieteam zorgt voor het nodige vertier. Een (à la carte) restaurant, eetcafé en snackbar maken het geheel compleet.

Maar ook in de omgeving van Resort Zuiderzee is meer dan genoeg te beleven. Het Veluwemeer biedt een veelvoud aan mogelijkheden. U kunt hier vissen, windsurfen of een boottocht maken. Het grote zandstrand leent zich prima voor heerlijk relaxed chillen en genieten van de zon. In de bosrijke omgeving maakt u mooie fiets- en/of wandeltochten. In het naastgelegen stukje "oerbos" zou je zomaar een bever kunnen spotten. Enkele tips voor dagtrips; Het Dolfinarium in Harderwijk (20 km.), Walibi Holland in Biddinghuizen (3,1 km.), Het Grote Kabouterbos in Dronten (14 km.), Aviodrome in Lelystad (25 km.), het Speel- en Doepark De Voorst in Kraggenbrug (33 km.), de golfbaan Harderwold in Zeewolde (17 km.) of het Avontura in Dronten (18 km.). Er zijn ook diverse steden goed te bereiken. Alle met een eigen sfeer, maar overal vele mogelijkheden om te shoppen, culturele bezienswaardigheden en een ruime keuze uit gezellige restaurants en terrasjes. We noemen; Zwolle (30 km.), Apeldoorn (45 km.), Deventer (47 km.), Almere (51 km.), Amersfoort (53 km.) en via de dijk zelfs het historische havenstadje Enkhuizen (64 km.).

Kortom; Resort Zuiderzee biedt vele mogelijkheden voor jong en oud, liefhebbers van rust en natuur maar ook voor de actieve avonturiers. Één ding is zeker; U hoeft zich hier geen moment te vervelen.

Resort Zuiderzee is een park in ontwikkeling. Dat houdt in dat er bouwwerkzaamheden zouden kunnen plaatsvinden. Eventuele overlast wordt zoveel mogelijk tot een minimum beperkt.


close