Belvilla-

Villa Pua 591

Nederland flevoland Harderwijk

  • 8
  • 4
Villa Pua 591

    Deze moderne villa met een ruime tuin en een houtgestookte hot tub beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Met haar centrale ligging in de jongste provincie van Nederland heb je bovendien alles binnen handbereik. Het biedt comfortabel plaats aan families en vrienden.

    De vakantiewoning bevindt zich op resort Harderwold, aan de rand van het Harderbos. Begin de dag met een wandeling of breng een bezoek aan het centrum van Zeewolde (11 km) voor verse broodjes bij de bakker. 's Zomers kun je lekker zonnebaden bij het Flevostrand (3,8 km) en je kunt golfen bij de nabijgelegen golf club (300 m). Met dank aan de centrale ligging hoort een dagje Amsterdam en Utrecht ook tot de mogelijkheden.

    Deze gelijkvloerse villa aan het water is voorzien van een eigen steiger en een sfeervolle woonkamer met een goed uitgeruste keuken en een grote eettafel. De hot tub met een jet systeem en bubbels vormt de kers op de taart. Vergeet niet de tijd te nemen om de hot tub te vullen en het vuur op te stoken.

    Er is een oplaadpunt voor elektrische auto's beschikbaar.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Harderwijk

    WeatherAPI.com