UitstekendBelvilla10

Watervilla Harderwold 380

Nederland flevoland Harderwijk

  • 8
  • 4
Watervilla Harderwold 380

    Verblijf in deze schitterende watervilla in de jongste provincie van Nederland. Het is voorzien van een steiger en een fijne ligging nabij het Veluwemeer. Bovendien kun je je elektrische auto er opladen en er is een gemeenschappelijke tennisbaan voor de liefhebber. Ideaal voor vakanties met familie of vrienden.

    Het Veluwemeer ligt op 2 km afstand en je kunt 's zomers heerlijk genieten van de zon op het Flevostrand (3,8 km). Schenk de kinderen de dag van hun leven in Walibi (14,5 km) en geniet van gezellige avondjes uit eten in het centrum van Harderwijk (6,8 km) of Zeewolde (11 km).

    De accommodatie heeft een comfortabele inrichting en een goed uitgeruste open keuken met een wijnkoeler een bar om aan te eten. Ontspan met een goed boek in de met vloerverwarming uitgeruste woonkamer of leun achterover op de lounge set in de tuin. De vakantiewoning beschikt over een wasmachine en een droger zodat je licht bepakt op reis kunt. De badkamers zijn voorzien van een bad of een inloopdouche en het terras vormt de ideale plek voor een ontspannen einde van de dag.

    Het is hier niet toegestaan om te roken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Harderwijk

    WeatherAPI.com