Geen gegevensBelvilla

Zonnig Zeewolde

Nederland flevoland Zeewolde

  • 7
  • 3
Zonnig Zeewolde

    Zonnig Zeewolde is een fijne vakantiewoning op een kleinschalig, rustig park in Zeewolde. Er is voldoende ruimte voor 7 personen en rondom de woning ligt een lekkere grote tuin. In het zomerseizoen kunt u een verkoelende duik in het gemeenschappelijke zwembad wat bij het park hoort nemen.

    Op de begane grond ligt de gezellige woonkamer die via de eetkamer overgaat in de open keuken. Rondom de woning ligt een riante tuin en er is een stenen terras met meubilair. Aan de woonkamer grenst een eerste slaapkamer met een tweepersoons bed en een badkamer met een douche, wastafel en toilet. Op de eerste etage bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer. Er is een slaapkamer met een tweepersoons bed en een eenpersoonsbed en er is een kamer met twee eenpersoons bedden. De badkamer heeft een ligbad, douche, wastafel en toilet.

    In deze omgeving hoeft u zich niet te vervelen. Het park ligt aan de rand van het Horsterwold. Dit is het grootste loofbos van West-Europa met tal van wandel en fiets mogelijkheden. Strand en haven vindt u in Zeewolde zelf. Maar ook een dagje Dolfinarium of Walibi is natuurlijk genieten voor het gehele gezin.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Zeewolde

    WeatherAPI.com