Geen gegevensBelvilla

Villa De Bosruiter

Nederland flevoland Zeewolde

  • 8
  • 4
Villa De Bosruiter

    Luxe en vrijstaande villa nabij Zeewolde. De villa is comfortabel en sfeervol ingericht. In de grote tuin kunt u heerlijk genieten van de rust na een uitstapje in de omgeving. Het terras biedt de mogelijkheid om lekker te ontspannen en de tuin leent zich perfect voor kinderen om te spelen.

    Op de begane grond bevindt zich een grote lichte ruimte met een gezellig zithoek en een grote eettafel voor het hele gezelschap. Via de openslaande deuren loopt u zo het terras op en de tuin in.
    De keuken is modern en volledig ingericht en de eerste slaapkamer voor twee personen met en badkamer met een wastafel en een douche bevinden zich tevens op de begane grond.
    Op de eerste etage is een slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De grote badkamer is voorzien van een douche, een ligbad, een wastafel en een toilet.

    Vlakbij liggen de fraaie zandstranden van het Veluwemeer. De villa bevindt zich op een park met zwembad (geopend in de zomer) en twee tennisbanen. In de directe omgeving bevindt zich het attractieparken Walibi Holland en het Dolfinarium. Ook de moeite van een bezoek waard zijn Bataviastad Lelystad, Dierenpark Amersfoort, Apenheul in Apeldoorn, de pittoreske vissersplaats Urk en de oude gezellige havenstadjes Elburg en Harderwijk aan het Veluwemeer. Met de auto ben je in 3 kwartier in Amsterdam

    Let op, de woning mag uitsluitend geboekt worden voor recreatief gebruik. Er mogen geen arbeidsmigranten verblijven in de woning.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Zeewolde

    WeatherAPI.com