Belvilla-

Rcn Vakantiepark De Roggeberg 3

Nederland friesland Appelscha

  • 4
  • 1
Rcn Vakantiepark De Roggeberg 3

    Het RCN Vakantiepark de Roggeberg is ruim opgezet en ligt op een mooi natuurterrein direct aan het Drents Friese Wold. Hoewel de natuurrijke omgeving van zichzelf al veelzijdig is, heeft het vakantiepark ervoor gezorgd dat het werkelijk voor iedereen de perfecte bestemming is.

    U beschikt over veel faciliteiten in diverse categorieën waarvan de meeste centraal op het park gelegen zijn. Verdeeld over het park zijn er nog verschillende speeltuinen en sportvelden waardoor de kinderen altijd op zoek kunnen naar iets nieuws. Het spetterparadijs is een speeltuin waar de nodige waterpret op warme dagen voor verkoeling zorgt. Voor het echte zwemplezier kunt u terecht in het openlucht zwembad naast het park. Voor u, als gast van de Roggeberg, is dit gratis toegankelijk. Maar waar moeten de kinderen heen bij minder weer? Geen zorgen. De overdekte speeltuin is de ideale plek bij die omstandigheden. Bovendien heeft het animatieteam van april t/m oktober én in de schoolvakanties altijd een leuk programma klaarstaan.

    Appelscha ligt direct aan het Nationaalpark Drents Friese Wold. Één van de mooiste natuurparken van Europa. Dit natuurgebied is prachtig vanwege de grote diversiteit. Bos, heide en zandverstuivingen vormen het perfecte decor voor een onvergetelijke wandeling of fietstocht. Op het park kun je fietsen, mountainbikes en zelfs E-Choppers huren om lekker te touren.

    RCN Vakantiepark de Roggeberg is een heerlijke bestemming met veel faciliteiten en gelegen in een prachtige omgeving.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Appelscha

    WeatherAPI.com