Geen gegevensBelvilla

Decamerone

Nederland friesland Boijl

  • 4
  • 2
Decamerone

    In het Friese dorp Boijl, op een kleinschalig en rustig park, ligt deze comfortabele en huiselijk ingerichte vakantiewoning. Er is ruimte voor 4 personen en met de fijne slaapkamers en keuken voel je je snel thuis. De dicht begroeide en zonnige tuin geeft veel privacy en beschikt over twee terrrassen. Hier kan je in alle rust een drankje doen terwijl de kinderen spelen in de tuin.

    Het landelijk gelegen dorpje Boijl wordt omgeven door Friese weilanden en Drentse bossen en ligt aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Een prachtig wandel- en fietsgebied met een afwisselend landschap met bos, heide en veen. Andere natuurgebieden in de omgeving die een bezoekje waard zijn, zijn onder andere het Fochteloërveen, De Dwingelose heide en de Schaopedobbe.

    Breng ook eens een bezoek aan de omliggende Friese en Drentse dorpen als Diever, Borger, Appelscha en Vledder. In het nabijgelegen sauna-, beauty- en wellnesscentrum kan je heerlijk ontspannen in een bosrijke omgeving. In Noordwolde (6km) zijn diverse winkels, een restaurant en een supermarkt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Boijl

    WeatherAPI.com