Watervilla De Fluessen

Nederland, Friesland, Gaastmeer
vanaf875


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit vakantiehuis is gelegen in Gaastmeer en beschikt over 3 slaapkamers. De woning is dan ook perfect voor een rustgevende vakantie met uw familie. Er is een tuin waar u op mooie dagen kunt genieten van de buitenlucht.

Wat deze woning bijzonder maakt, is dat deze vrijwel direct aan het water ligt. Het meer De Fluessen bereikt u namelijk al na zo'n 50 m lopen vanuit de woning. De ideale plek om te wandelen en tot rust te komen.

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Bovendien is het geheel kindvriendelijk. Er is een kinderbed en -stoel aanwezig in de woning. Daarnaast heeft u de beschikking over een woonkamer met goed uitgeruste open keuken. Op de 1e verdiepingen bevinden zich de slaapkamers en een badkamer. Hier vindt u tevens een wasmachine. Buiten is er een terras met comfortabele lounge bank en barbecue.

Het huis grenst aan een kleinschalige, gezellige familiecamping (maximal 15 plaatsen) met vaste gasten die genieten van de rust en watersport. Er kan uiteraard gebruik worden gemaakt van de speeltuin en zwemsteiger.


close