De Robijn

Nederland, Friesland, Harlingen
vanaf1238


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit prachtige monumentale pand (waarvan recentelijk een artikel is gepubliceerd in het magazine 'Residence') is wellicht het mooiste vakantiehuis van Harlingen. Het ligt op steenworp afstand van de haven vanwaar u naar de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland kunt afreizen.
Het gezellige centrum met leuke winkels en diverse restaurantjes ligt om de hoek.
Op 1 kilometer afstand vindt u het strand van Harlingen waar u heerlijk kunt uitwaaien en bij het strandpaviljoen een lekker kopje koffie kunt drinken of iets lekkers kunt eten.

Dit unieke en luxe vakantiehuis is bijzonder sfeervol ingericht. De kleuren en de materialen zijn met zorg en veel liefde uitgekozen door de interieurarchitect.
Ook is er aan de muziekliefhebber gedacht; in alle ruimtes kunt u luisteren via bluetooth.
Elk van de drie slaapkamers heeft zijn eigen badkamer. De één heeft een marmeren douche en de andere twee een douche en een luxe bad met prachtig uitzicht over de haven.
De gezellige keuken in het souterrain heeft een heerlijke ruime eettafel en openslaande deuren naar de zonnige tuin. Hier kunt u in de zomermaanden lekker genieten van het zonnetje.

Bezoek het culturele aanbod van Harlingen en omgeving, bestaande uit diverse musea, de vuurtoren en de molens welke u in geheel Friesland kunt vinden. Ontdek Harlingen vanaf het water en geniet op zowel zoet- als zoutwater.
Ook de fietsliefhebbers kunnen in Friesland goed aan hun trekken komen. Via de verschillende knooppuntenroutes kunt u langs de authentieke Friese elf steden fietsen of de Friese meren ontdekken.

Vergeet ook niet de steden Leeuwarden, Franeker & Sneek; meer dan de moeite waard om te bezoeken.
Friesland biedt naast alle watersportmogelijkheden, ook oneindig veel fiets- en wandelroutes door bos, polders en
pittoreske dorpjes.
In Friesland vindt u nog alle rust en ruimte om lekker bij te komen van alle dagelijkse beslommeringen.

Grote kans dat u niet meer wilt vertrekken uit dit prachtige vakantiehuis.


close