Résidence Terschelling 4

Nederland, Friesland, Midsland
vanaf550


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Uw vakantie op Terschelling begint al zodra u op de boot bij Harlingen stapt. Terwijl u de beroemde vuurtoren De Brandaris al van verre kunt zien, meert u vervolgens aan in de haven van West-Terschelling waarna u de resterende 7 kilometer naar Résidence Terschelling op verschillende manieren kunt afleggen. Bent u met eigen vervoer, dan rijdt u simpelweg in een klein kwartiertje naar uw bestemming. Heeft u ervoor gekozen om de auto in Harlingen te laten staan, dan zijn er nog twee manieren om uw reis te hervatten vanaf de haven. Het openbaar vervoer brengt u tot op ca. 100m. van de residentie. Indien u geen fietsminuut onbenut wilt laten kunt u bij de haven al direct een fiets huren en biedt Résidence Terschelling u een gratis bagageservice aan zodat uw bagage alvast wordt gebracht naar uw bestemming terwijl u direct begint met een heerlijke fietstocht. Voor het gebruik maken van deze service kunt u contact opnemen met ons service center.

Résidence Terschelling is gelegen in de plaats Midsland, centraal op het eiland. Hierdoor is het de perfecte uitvalsbasis om Terschelling te verkennen en biedt het de faciliteiten om heerlijk te verblijven. Naast de comfortabele appartementen is er een sfeervolle, centrale lounge en kunt u gebruik maken van het Wellness Center! Hier treft u een Finse opgietsauna, Turks stoombad, solarium, maar ook heeft u gratis toegang tot een mooi en verwarmd binnenzwembad met peuterbad. Maak ook gerust gebruik van de mogelijkheid om ontbijt te reserveren en fietsen te huren.

Midsland is, samen met West-Terschelling, één van de meest dynamische dorpen van Terschelling. In de historische dorpskern treft u vele winkels en restaurants. Het strand van Midsland aan Zee ligt het dichtstbij op zo’n 20 minuten wandelen en is een populair strand met een strandpaviljoen bij de strandopgang. Op het rustige strand bij Oosterend vindt u bijzondere vogels.
Wandelen en fietsen op Terschelling? Zodra u naar buiten wandelt bent u binnen een kwartier in het Koreabos waar u in alle rust een wandeling kunt maken. Bij de echte wandelliefhebber mag wadlopen niet op de planning ontbreken. Een uniek manier om het wad te ontdekken met wijds uitzicht over zee én op land. Met 80km. aan fietspaden is Terschelling met recht een fietseiland te noemen. Prachtige tochten in alle soorten en maten leiden u bijvoorbeeld door natuurgebied de Boschplaat en langs de vele bezienswaardigheden.

Vakantie op Terschelling is een unieke belevenis welke door Résidence Terschelling zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt.


close