Geen gegevensBelvilla

Vakantie Appartement De Stelling

Nederland friesland Noordwolde

  • 2
  • 1
Vakantie Appartement De Stelling

    In deze Corona-periode leent dit vakantieappartement voor 2 personen zich uitstekend, om in alle rust en veiligheid, aangenaam te recreëren.

    U verblijft in een aangenaam en goed ingericht vakantieappartement met landelijk uitzicht, in een villawijkje van het Vlechtdorp van Nederland: Noordwolde, rondom natuurterrein.
    De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen en te fietsen in een fraai coulisselandschap op rustige uitgezette paden. Het centrum van Noordwolde ligt op 1,5 km afstand.

    Op de parterre bevindt zich de keuken met een 4-pits gas comfoor, koffieapparaat (pads), elektrische waterkoker, broodrooster, koelkast, magnetron en eetgelegenheid. Eveneens op de parterre: badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze gedeeltes zijn voorzien van vloerverwarming.
    Buiten een eigen tuindeel.

    Op de etage is de woonkamer met een zit- en eetgedeelte en TV. Naast de zitkamer is een aparte slaapkamer met 2 eenpersoons bedden (boxspring). Grenzend aan de zitkamer bevindt zich een ruim terras met tuinmeubilair. De ramen en deuren zijn voorzien van horren. De etage wordt verwarmd met CV.

    Daarnaast geniet je van gratis WIFI, bad- en keukenlinnen, koffie en thee.
    Voor de meegebrachte fietsen is een afsluitbare fietsenberging aanwezig.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Noordwolde

    WeatherAPI.com