Zeer goedBelvilla8.2

Boerderij Uit 1866 In Friesland

Nederland friesland Suwald

  • 10
  • 5
Boerderij Uit 1866 In Friesland

    Deze knusse boerderij ligt op het Friese platteland midden in de weilanden, bij Suwald. Het heeft een aanlegsteiger, waar je een bootje kunt aanleggen,. Er is een hot tub en een zwemplek en er is genoeg mogelijkheden voor de kinderen. Bovendien is je trouwe viervoeter ook welkom!

    Vanuit de boerderij kun je prachtige fietstochten maken, waaronder de beroemde pontjesroute 'De 8 van Grou'. Je kunt een bezoek brengen aan het nabijgelegen Leeuwarden en genieten van een wandeling door de mooie omgeving.

    De boerderij ligt aan open vaarwater en heeft een eigen aanleghaventje. Vissen, zwemmen, kanovaren of suppen, alles kan. Het interieur is volledig gestyled in Riviera Maison en de locatie is zeer geschikt voor kinderen. Er is een grote trampoline, een voetbaltafel, een darthoek, tafeltennis, sjoelbak en een basketbal plek. Aan de achterkant is een heerlijke tuin waar je vrij kunt spelen en in de zon kan zitten. Er zijn 2 wandelpony's die mogen onder begeleiding van een ouder bereden worden en de kat en de kippen maken het plaatje compleet. Kom tot rust in de hot tub en geniet van het weidse uitzicht over de weilanden.

    Naast de boerderij ligt een chalet (huiscode NL-0046-25). Boerderij en chalet kunnen ook samen gehuurd worden, ideaal voor meerdere gezinnen (huiscode NL-0048-50). In zowel de Boerderij als het Chalet is een Jura bonen koffie machine aanwezig.

    De verhuuropbrengt wordt door de eigenaresse weer geinvesteerd in de locatie om er een idyllish plekje van te maken, doelis om het helemaal weer terug te brengen naar de oude originel stijl. Elk jaar worden er weernieuwe dingen aangepakt.

    De kat mag niet in het leefgedeelte van de boerderij komen. Honden zijn wel welkom. Graag vooraf aangeven. 2 Honden in de boerderij en 1 is er welkom in het Chalet.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Suwald

    WeatherAPI.com