GoedBelvilla7.5

Recreatiepark De Friese Wadden 5

Nederland friesland Tzummarum

  • 6
  • 3
Recreatiepark De Friese Wadden 5

    Het ruim opgezette Recreatiepark de Friese Wadden is een zeer veelzijdige locatie op meerdere fronten. U heeft allereerst de keuze uit legio accommodaties. Een typisch geval van; voor ieder wat wils. Het vakantiepark zelf beschikt over diverse faciliteiten zoals een buitenzwembad met apart kinderbad, tennisbaan, tafeltennis en een mooi speelterrein waar kinderen de ruimte hebben voor sport en spel.

    Denkt u aan Friesland, dan denkt u aan water. Dat is in Tzummarum niet anders. Echter is dat in dit geval niet vanwege de talloze meren, maar vanwege de Waddenzee dat op 2,5km. van het vakantiepark gelegen is. In de karakteristieke havenstad Harlingen (ca. 14km.) treft u vele restaurants, winkels en kunt is bovendien het vertrekpunt van de boot naar Terschelling. Ook is het mogelijk hier een heerlijke stranddag door te brengen. Een andere stad die het bezoeken waard is, is het historische Franeker (ca. 5km.). De vele fietsroutes in de omgeving zullen u de weg wijzen langs deze en andere bijzondere bezienswaardigheden. Geen fiets? Geen probleem! Via het park kunt u fietsen huren. Voor een echte stedentrip zijn Leeuwarden (ca. 23km.) en Groningen (ca. 86km.) absolute aanraders en daarbij eenvoudig en snel bereikbaar.

    De vele mogelijkheden kunnen een dag vullend programma vormen. Dan is het extra prettig om te weten dat u bij terugkomst op Recreatiepark de Friese Wadden terecht kunt bij het cafetaria voor een snelle snack of bij het sfeervolle restaurant direct tegenover het park.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Tzummarum

    WeatherAPI.com