Geen gegevensBelvilla

Het Bosmeer 1

Nederland friesland Weststellingwerf

  • 6
  • 3
Het Bosmeer 1

    Bungalowpark het Bosmeer kenmerkt zich met name door haar bijzondere ligging en de faciliteiten. Doordat het vakantiepark op de rand van Friesland, Drenthe én Overijssel ligt beschik je over de unieke mogelijkheden van alle deze provincies. De drie nabij gelegen natuurgebieden (Drents Friese Wold, De Weerribben-Wieden en Dwingelderveld) lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten. Op de fiets naar het toeristische plaatsje Giethoorn (ca. 20 km.) is ook zeer de moeite waard. Een voorbeeld van de veelzijdigheid in de regio is de twee verschillende werelden van het historische centrum van de Drentse stad Assen (ca. 45 km.) en één van Frieslands bekendste watersportplaatsen Lemmer (ca. 40 km.). Lemmer beschikt net als Assen over gezellige terrasjes en restaurants van hoge kwaliteit.

    Op het vakantiepark zelf kun je voornamelijk heerlijk tot rust komen. Desalniettemin biedt het voldoende en diverse faciliteiten voor het hele gezin. Centraal op het park is ruimte gecreëerd voor enkele speeltoestellen, sportmogelijkheden en een spartelbad voor de allerkleinsten. Op slechts 100 meter van de ingang van het park tref je het verwarmde openlucht zwembad De Dobbe. Hier kun je als gast van Bungalowpark het Bosmeer gratis gebruik van maken! In het kader van de veelzijdigheid kun je ook nog eens kiezen voor Recreatieplas Spokeplas (ca. 300 m.) welke ook over een ondiep deel beschikt. Rondom deze recreatieplas is een heerlijk zandstrand dat omgeven is door speel- en zonneweiden.

    De vele, diverse mogelijkheden in de regio en de heerlijke rust op het vakantiepark zelf maken dat Bungalowpark het Bosmeer voldoet aan ieders behoefte.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Weststellingwerf

    WeatherAPI.com